Založ si blog

Vianočný tip číslo 1: Ako vybrať chlapovi najlepší holiaci strojček

Čaute, volám sa Jozef a rozhodol som si založiť blog. Neviem ešte presne o čom budem písať ale tak nejak v hĺbke cítim, že by som som to chcel skúsiť. Napadla ma hneď prvá téma (teda nie mňa ale moju manželku) a tou je výber holiaceho strojčeka pre muža . Kedže ide čas vianoc a podľa 5 proti 5 je práve holiaci strojček najobľúbenejší darček na Vianoce tak som sa rozhodol, že dám dámam zopár rád ako taký kvalitný elektrický strojček vyzerá a ako vlastne vybrať ten správny. Pretože nie je strojček ako strojček !

holiaci-strojcek

 

Výber holiaceho strojčeka pre muža.

V prvom rade je potrebné vášho chlapa dobre poznať a musíte si byť istá, že holiaci strojček naozaj potrebuje. Pretože nie každý chlap obľubuje elektronické produkty modernej doby a uprednostňuje radšej holenie britvou alebo oveľa častejšie žiletkou (napr. Gillette).  V tomto prípade ak si nie ste istá a váš chlap používa žiletku skúste sa ho opýtať prečo . Ak je odpoveďou, že preferuje hladšie a dokonalejšie oholenie tak ste zrejme skončili a musíte vymyslieť niečo iné (napr. kvalitnú holiacu kozmetiku) .  Ide o to, že elek. holiaci strojček vás nikdy neoholí tak dohladka ako ten manuálny .

Avšak výhoda ľudovo povedané „mašiniek“ spočíva predovšetkým v ich praktickosti a teda chlap sa oholí rýchlo, pohodlne, bez rizika poranenia . Čiže je potrebné zistiť, či ide vášmu mužovi predovšetkým o kvalitné a pomalšie oholenie alebo nemusí byť až tak „dohladka“ ale zato ocení čas – v tom prípade čítajte ďalej a vyberte ten najlepší holiaci strojček pre moderného muža.

 

Rotačný alebo planžetový holiaci strojček?

Toto je prvá vec s ktorou sa musíte vysporiadať .  Rotačné a planžetové hlavice sú 2 základne druhy hlavíc na strojčekoch a obdive sa odlišujú .  Rotačný typ je vhodný pre mužov, ktorý nepotrebujú každodenné holenie a disponujú hustejším ochlpením tiež je super voľbou ak vášej polovičke rastú chlpy do rôznych smerov.  Planžetový druh strojčeka je presný opak a teda vhodný pre jemnejšie chĺpky, ktoré rastu v jednom smere. Ocenia ho najmä muži, ktorý potrebujú byť každý deň upravený a oholený.

 

Značka.

V tomto prípade je potrebné si uvedomiť, že kupujete produkt, ktorý má aj niečo vydržať. Teda jedine, že by ste si chceli starosť o darčeky dlhodob uľahčiť a každý rok kupovať nový holiaci strojček. Siahnite radšej po overených výrobcoch ako po napodobeninách z Číny.  Odporúčam tieto značky:

  • Philips
  • Braun
  • Remington
  • Panasonic

 

Firma Philips vyníka hlavne svojimi rotačnými strojčekmi zatiaľ čo firma Braun planžetami. Všetky tieto firmy pôsobia na trhu už dlhé roky a určite s nimi nestúpite vedľa.

 

Cena.

Tak a sme pri jednej z najobľúbenejších kategorií a tou je správna cena.  Ako vybrať strojček v dobrej cenovej kategórií ked sa doslova cenovo líšia od 15 do 600 EUR ?  Odpoveď bude niekde medzi a teda určite nesiahnite po strojčeku, ktorý je lacnejší ako 70 EUR . Ideálny strojček sa pohybuje cenovo okolo tých 100 EUR . Tiež odporúčam nakupovať v overených eshopoch aby ste neskôr nemali problémy s reklamáciou.

 

 

Dúfam, že vám článok čo to objasnil a ja som sa dokonale pre dnešný deň vypísal. Ak máte nejaké otázky, rád vám ich zodpoviem v komentároch. Pekný deň !

 

 

Rúška sú nedostatkový tovar, takto si ich môžete zabezpečiť

18.03.2020

Kto by to bol pred pár týždňami povedal, že rúška sa stanú tak dopytovaným tovarom. Život je ale nepredvídateľná jazda a tak sedím tu a píšem tipy ako si zaobstarať rúško z domácej karantény. Dúfam, že vám tieto tipy aspoň trochu pomôžu. Ak ste sa teda rozhodli byť zodpovedným spoluobčanom, ktorý obmedzil voľný pohyb po vonkajšom prostredí na minimum a ak ste [...]

Navštívili sme Chocholowskie Termy a bolo to super !

09.04.2019

Zopár aquaparkov či wellnessov som na Slovensku už navštívil . Bohužial realita je taká, že Slovensko je v ponúkaných službách ďaleko za ostatnými krajmi a ak chce človek kvalitný oddych sa primeranú cenu musí utekať do zahraničia. Našťastie nemusíme chodiť ďaleko. Z Bratislavy je blízko komplex Infinit Maximus , ktorý je jednoznačne jeden z najlepších wellness [...]

Zázrak menom Aloe vera

17.05.2017

Po dlhšom dobe som si zase sadol za počítač, že niečo užitočné napíšem . Kedže ide letné obdobie (aj keď to momentálne tak vonku nevyzerá), čas dovoleniek, slnka a hlavne opaľovania napadlo ma, že sa podelím o jeden užitočný tip, ktorý mi pomohol „prežiť“ dovolenku a prácu na záhrade v roku 2016 a verím, že dobre poslúží aj v tomto roku. O Aloe vera [...]

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jozefemanuel

Môj blog, kde píšem zaujímavé články a rád radím ľuďom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 13262x
Priemerná čítanosť článkov: 3316x

Autor blogu

Kategórie