Založ si blog

Vianočný tip číslo 1: Ako vybrať chlapovi najlepší holiaci strojček

Čaute, volám sa Jozef a rozhodol som si založiť blog. Neviem ešte presne o čom budem písať ale tak nejak v hĺbke cítim, že by som som to chcel skúsiť. Napadla ma hneď prvá téma (teda nie mňa ale moju manželku) a tou je výber holiaceho strojčeka pre muža . Kedže ide čas vianoc a podľa 5 proti 5 je práve holiaci strojček najobľúbenejší darček na Vianoce tak som sa rozhodol, že dám dámam zopár rád ako taký kvalitný elektrický strojček vyzerá a ako vlastne vybrať ten správny. Pretože nie je strojček ako strojček !

holiaci-strojcek

 

Výber holiaceho strojčeka pre muža.

V prvom rade je potrebné vášho chlapa dobre poznať a musíte si byť istá, že holiaci strojček naozaj potrebuje. Pretože nie každý chlap obľubuje elektronické produkty modernej doby a uprednostňuje radšej holenie britvou alebo oveľa častejšie žiletkou (napr. Gillette).  V tomto prípade ak si nie ste istá a váš chlap používa žiletku skúste sa ho opýtať prečo . Ak je odpoveďou, že preferuje hladšie a dokonalejšie oholenie tak ste zrejme skončili a musíte vymyslieť niečo iné (napr. kvalitnú holiacu kozmetiku) .  Ide o to, že elek. holiaci strojček vás nikdy neoholí tak dohladka ako ten manuálny .

Avšak výhoda ľudovo povedané „mašiniek“ spočíva predovšetkým v ich praktickosti a teda chlap sa oholí rýchlo, pohodlne, bez rizika poranenia . Čiže je potrebné zistiť, či ide vášmu mužovi predovšetkým o kvalitné a pomalšie oholenie alebo nemusí byť až tak „dohladka“ ale zato ocení čas – v tom prípade čítajte ďalej a vyberte ten najlepší holiaci strojček pre moderného muža.

 

Rotačný alebo planžetový holiaci strojček?

Toto je prvá vec s ktorou sa musíte vysporiadať .  Rotačné a planžetové hlavice sú 2 základne druhy hlavíc na strojčekoch a obdive sa odlišujú .  Rotačný typ je vhodný pre mužov, ktorý nepotrebujú každodenné holenie a disponujú hustejším ochlpením tiež je super voľbou ak vášej polovičke rastú chlpy do rôznych smerov.  Planžetový druh strojčeka je presný opak a teda vhodný pre jemnejšie chĺpky, ktoré rastu v jednom smere. Ocenia ho najmä muži, ktorý potrebujú byť každý deň upravený a oholený.

 

Značka.

V tomto prípade je potrebné si uvedomiť, že kupujete produkt, ktorý má aj niečo vydržať. Teda jedine, že by ste si chceli starosť o darčeky dlhodob uľahčiť a každý rok kupovať nový holiaci strojček. Siahnite radšej po overených výrobcoch ako po napodobeninách z Číny.  Odporúčam tieto značky:

  • Philips
  • Braun
  • Remington
  • Panasonic

 

Firma Philips vyníka hlavne svojimi rotačnými strojčekmi zatiaľ čo firma Braun planžetami. Všetky tieto firmy pôsobia na trhu už dlhé roky a určite s nimi nestúpite vedľa.

 

Cena.

Tak a sme pri jednej z najobľúbenejších kategorií a tou je správna cena.  Ako vybrať strojček v dobrej cenovej kategórií ked sa doslova cenovo líšia od 15 do 600 EUR ?  Odpoveď bude niekde medzi a teda určite nesiahnite po strojčeku, ktorý je lacnejší ako 70 EUR . Ideálny strojček sa pohybuje cenovo okolo tých 100 EUR . Tiež odporúčam nakupovať v overených eshopoch aby ste neskôr nemali problémy s reklamáciou.

 

 

Dúfam, že vám článok čo to objasnil a ja som sa dokonale pre dnešný deň vypísal. Ak máte nejaké otázky, rád vám ich zodpoviem v komentároch. Pekný deň !

 

 

Rúška sú nedostatkový tovar, takto si ich môžete zabezpečiť

18.03.2020

Kto by to bol pred pár týždňami povedal, že rúška sa stanú tak dopytovaným tovarom. Život je ale nepredvídateľná jazda a tak sedím tu a píšem tipy ako si zaobstarať rúško z domácej karantény. Dúfam, že vám tieto tipy aspoň trochu pomôžu. Ak ste sa teda rozhodli byť zodpovedným spoluobčanom, ktorý obmedzil voľný pohyb po vonkajšom prostredí na minimum a ak ste [...]

Navštívili sme Chocholowskie Termy a bolo to super !

09.04.2019

Zopár aquaparkov či wellnessov som na Slovensku už navštívil . Bohužial realita je taká, že Slovensko je v ponúkaných službách ďaleko za ostatnými krajmi a ak chce človek kvalitný oddych sa primeranú cenu musí utekať do zahraničia. Našťastie nemusíme chodiť ďaleko. Z Bratislavy je blízko komplex Infinit Maximus , ktorý je jednoznačne jeden z najlepších wellness [...]

Zázrak menom Aloe vera

17.05.2017

Po dlhšom dobe som si zase sadol za počítač, že niečo užitočné napíšem . Kedže ide letné obdobie (aj keď to momentálne tak vonku nevyzerá), čas dovoleniek, slnka a hlavne opaľovania napadlo ma, že sa podelím o jeden užitočný tip, ktorý mi pomohol „prežiť“ dovolenku a prácu na záhrade v roku 2016 a verím, že dobre poslúží aj v tomto roku. O Aloe vera [...]

Robert Fico, Peter Pellegrini, Andrej Danko

Hlas získal na úkor Smeru. Voliči však vládny valec oceňujú: PS získalo nových voličov, opozícia musí zabrať

30.04.2024 06:00

Aj keď sa Progresívnemu Slovensku podarilo získať aj nových voličov, s ostatnými lídrami opozície si ich medzi sebou len prelievajú. Kým koalícii to stačí, opozícia musí vyriešiť svoju budúcnosť.

Lotyšsko, NATO

Príprava na Rusov? Lotyši majú z pivníc urobiť protiletecké kryty

30.04.2024 06:00

Na čo sa dá využiť jarné upratovanie? Na prípravu protileteckých krytov.

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

jozefemanuel

Môj blog, kde píšem zaujímavé články a rád radím ľuďom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 13261x
Priemerná čítanosť článkov: 3315x

Autor blogu

Kategórie