Založ si blog

Navštívili sme Chocholowskie Termy a bolo to super !

Zopár aquaparkov či wellnessov som na Slovensku už navštívil . Bohužial realita je taká, že Slovensko je v ponúkaných službách ďaleko za ostatnými krajmi a ak chce človek kvalitný oddych sa primeranú cenu musí utekať do zahraničia. Našťastie nemusíme chodiť ďaleko. Z Bratislavy je blízko komplex Infinit Maximus , ktorý je jednoznačne jeden z najlepších wellness centier aké som kedy navštívil . Čechy však nie sú jedinou krajinou ,kde sa dá kvalitne vysaunovať a oddýchnuť. Skvelú dovolenku napríklad aj s detmi si vedia Slováci užiť napríklad v aquaparku Chocholowskie Termy v obci Chocholow . Tento komplex plný bazénov a kvalitných služieb sa nachádza len 3 km od poľskej hranice a aj keď za ním cestujete je možné, že v konečnom dôsledku ušetríte. Veď vstup vychádza len niečo okolo 9 EUR za osobu (kúpené cez zľavový portál)

Prečo navštíviť Chocholowskie Termy? 

V prvom rade to je vysoká úroveň služieb . Ceny nie sú vôbec prehnané ako v mnohých slovenských zariadeniach, personál je milý a nápomocný a parkovanie máte takmer ihneď pri areáli.  Rovnako je komplex prispôsobený aj rodinám s detmi, ktoré však pochopiteľne nemôžu ísť do saunového sveta.  Do konca júna sa dokonca vedenie rozhodlo usporiadavať takzvané slovenské večery.

 

Ak sa chcete v danom regióne zdržať napríklad cez víkend v okolí nájdete vcelku rozumné ceny za ubytovanie. Bývať môžete v tradičných drevených penziónoch (chatkách), ktoré vám a vašim ratolestiam ešte umocnia pocit z výletu do Poľska.  My sme bývali v penzióne menom  Pokoje goscinne u Jozka, ktoré sa nachádzali približne 400-500 metrov od areálu kúpaliska. 

 

Ďalšou skvelou výhodou je okolie aquparku, príroda v okolí je naozaj ohromujúca a jar alebo jeseň je rovnako ideálnym obdobím na návštevu tohto aquaparku.  My sme boli začiatkom marca čiže ľudí bolo primerane . Na internete sa však viete dočítať, že v letných mesiacoch je v tomto poľskom aquaparku naozaj rušno.  Nájdete tu naozaj všeličo, veľké množstvo sáun, termálne bazény s masážnými triskami , výrivky a skvelé bazény pre deti kam ich možno odložiť aspoň na minútku 🙂

Toľko môj tip na výlet do Poľska .

Rúška sú nedostatkový tovar, takto si ich môžete zabezpečiť

18.03.2020

Kto by to bol pred pár týždňami povedal, že rúška sa stanú tak dopytovaným tovarom. Život je ale nepredvídateľná jazda a tak sedím tu a píšem tipy ako si zaobstarať rúško z domácej karantény. Dúfam, že vám tieto tipy aspoň trochu pomôžu. Ak ste sa teda rozhodli byť zodpovedným spoluobčanom, ktorý obmedzil voľný pohyb po vonkajšom prostredí na minimum a ak ste [...]

Zázrak menom Aloe vera

17.05.2017

Po dlhšom dobe som si zase sadol za počítač, že niečo užitočné napíšem . Kedže ide letné obdobie (aj keď to momentálne tak vonku nevyzerá), čas dovoleniek, slnka a hlavne opaľovania napadlo ma, že sa podelím o jeden užitočný tip, ktorý mi pomohol „prežiť“ dovolenku a prácu na záhrade v roku 2016 a verím, že dobre poslúží aj v tomto roku. O Aloe vera [...]

Vianočný tip číslo 1: Ako vybrať chlapovi najlepší holiaci strojček

01.12.2016

Čaute, volám sa Jozef a rozhodol som si založiť blog. Neviem ešte presne o čom budem písať ale tak nejak v hĺbke cítim, že by som som to chcel skúsiť. Napadla ma hneď prvá téma (teda nie mňa ale moju manželku) a tou je výber holiaceho strojčeka pre muža . Kedže ide čas vianoc a podľa 5 proti 5 je práve holiaci strojček najobľúbenejší darček na Vianoce tak som sa [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: EÚ sa zhodla, že Ukrajine treba dodať viac systémov protivzdušnej obrany

18.04.2024 06:00

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.

jozefemanuel

Môj blog, kde píšem zaujímavé články a rád radím ľuďom

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 13237x
Priemerná čítanosť článkov: 3309x

Autor blogu

Kategórie